Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nieuws

nieuws.png

Ronde van de Algarve

  • Rit 2, Almodôvar - Alto da Fóia: het enige wat vandaag telde, was hoe Jasper de dag zou doorkomen, en dat was - na een vrije goede nacht - beter dan verwacht. Morgen nog een dag van recuperatie…

  • Rit 1, Portimão - Lagos: dat de vroege vlucht Portugezen veel te vroeg ingerekend was al een teken dat er ondanks de bijna 200km niet echt gekoerst is vandaag. Maar de finale werd dan toch nog spannend, zij het om de verkeerde reden: op 7km van de finish tikte Jasper het voorwiel van zijn ploegmaat aan en sleurde in zijn val en groot deel van het peloton mee. Jasper bleef opvallend lang liggen maar we zagen in beeld dat hij de rit samen met John Degenkolb kon uitrijden. De schade beperkt zich blijkbaar tot schaafwonden.

 

Seizoensstart in de Ster van Bessèges

  • Rit 4, tijdrit in Alès: de korte tijdrit eindigde met een pittige klim, niet het soort tijdrit waar we voor Jasper grote conclusies aan willen verbinden; hij finishte als 48e.

  • Rit 3, Bessèges - Bessèges: vandaag werd er vanaf het begin koers gemaakt, in zoverre zelfs dat al op de eerste klim een kleine helft van het peloton op achterstand raakte. Spijtig dat daar ook Mads en Edward bij waren. Ondanks nog verschillende aanvalspogingen ging het met een grote richting Bessèges. Jasper was niet tevreden over zijn sprint, misschien was het mét zijn twee ploegmaats een tikje anders gelopen…

  • Rit 2, Saint-Genies-de-Malgoirès - La Calmette: met een nieuwe (te) korte rit, nog altijd ideale weersomstandigheden en een rechttoe rechtaan aankomst, zou Jasper zich niet met de sprint bemoeien vandaag en de kans aan een ploegmaat laten. Het werd een sprint van ieder voor zich, geen treintjes gezien, en een Jasper die helemaal achteraan het peloton finishte.

  • Rit 1, Bellegarde - Beaucaire: de aankomst licht bergop was wel iets voor Jasper, en ambitie had hij ook wel, maar in de gevaarlijke finale liep het allemaal een beetje mis en raakten de ploegmaats mekaar kwijt. Een 12e plaats was het resultaat, toch een kleine ontgoocheling…

 
Kramon_TSFtrainingcamp2019_0631.jpg

Nieuwe website Jasper online

De nieuwe website van Jasper Stuyven staat vanaf nu online. Hier kan je informatie rond Jasper vinden, zijn planning van het seizoen, zijn palmares, zijn sociale media en de laatste nieuwtjes.

Bezoek de website regelmatig om geen enkel nieuwsfeit over je favoriete wielrenner te missen.